x
Om jouw gebruikservaring te optimaliseren, maakt onze website gebruik van cookies. Door verder te surfen, ga je hiermee akkoord. Lees meer in ons privacybeleid. Ok
En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l’utilisation de cookies. En savoir plus du privacy.

LDL Group

Over LDL GroupLDL Group is een familiale onderneming, met 70 gemotiveerde medewerkers, gevestigd in Deinze. LDL Group wil de klanten een meerwaarde bieden door het aanreiken van professionele totaaloplossingen (machines, installatie en dienst-na-verkoop) die het dagelijks werk van de eindverbruiker vergemakkelijken en bijdragen tot kostenbesparing.

 

Onze groep bestaat uit zes verschillende entiteiten, met elk een eigen specialisatie:

 

LDL Equiment

LDL Equipment
gespecialiseerd in de verkoop van machines voor het reinigen, drogen, strijken en verpakken van linnen met een eigen installatiedienst en dienst-na-verkoop in de BeLux markt sinds 2002. Van 1985 tot 2002 beter gekend als Lambert.

Laundry BV

Laundry BV
gespecialiseerd in de verkoop van machines voor het reinigen, drogen, strijken en verpakken van linnen met een eigen installatiedienst en dienst-na-verkoop in de Nederlandse markt met reeds 40 jaar ervaring

LDL Rent

LDL Rent
gespecialiseerd in de verhuur van wasmachines en drogers en de verkoop van zepen en detergenten.

Meet and Wash

Meet & Wash
een volledige wasservice. Er worden kosteloos wasmachines en drogers geplaatst voor collectief gebruik. Dit kan in appartementsgebouwen, assistentiewoningen, studentenhuizen of andere gemeenschappelijke woonruimtes.

Unibel

Unibel
gespecialiseerd in verkoop van stoomketels en stoomgeneratoren. Alles wordt geïnstalleerd door de eigen installatiedienst en u kan ook beroep doen op de hersteldienst indien nodig, en dit sinds 1985.

LDL Webstore

LDL Webstore
online webwinkel voor onderdelen van machines en toebehoren voor wasmachines en drogers.